Wilt u zelf een taaltraining volgen? Kijk dan bij ‘Trainingen’. Zoekt u een taaltraining voor collega’s of cliënten? Kijk dan bij ‘Werkgevers’ of “Gemeenten’. Of bent u op zoek naar een inburgeringscursus of staatsexamentraject? Dan vindt u alle relevante informatie bij ‘Inburgeraars’.

Kleine groepen

Wij werken bewust met kleine groepen van maximaal 9 cursisten. Op deze manier kunnen wij u de nodige persoonlijke aandacht geven en uw vooruitgang monitoren. Wij kunnen cursisten die het nodig hebben extra opdrachten meegeven. Wij volgen een bepaalde lesmethode, maar wij beschikken over veel extra lesmateriaal, dus elke cursist wordt op zijn of haar eigen niveau uitgedaagd. Ook is er aandacht voor uw persoonlijke leerwensen.

Indeling naar niveau

Voor de niveau-indeling werken wij met het CEFR-systeem, oftewel het Common European Framework of Reference. Dit raamwerk geeft een indeling van beginner tot en met vergevorderd niveau, dus van A0 tot en met C2. Wilt u weten wat de verschillende niveaus precies inhouden? Klik dan hier.

Voordat wij u in een open groep kunnen indelen, is het belangrijk om uw huidige niveau te bepalen. Dit doen wij tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Het gesprek wordt voor zover mogelijk in de doeltaal gevoerd, zodat de docent een idee heeft van uw taalniveau en uw leerwensen. Indien nodig neemt de docent ook een instaptoets bij u af. De resultaten van deze toets geven ons extra inzicht in uw kennis en vaardigheden. U kunt voor deze toets niet zakken of slagen.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan en ontvang daarna een advies op maat.

Onze groepscursussen per taal

Hieronder ziet u voor welke talen wij open groepscursussen aanbieden. Voor meer informatie, kies hiernaast de taal waarvoor u een groepscursus zoekt.